De kandidatenlijst van VVD Het Hogeland!

De kandidatenlijst van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in november is vastgesteld.

Stefan van Keijzerswaard is afgelopen maandag unaniem verkozen tot lijsttrekker.

Stefan is al ruim 13 jaar actief voor de VVD in de provincie Groningen. Door verschillende functies binnen en buiten de partij, heeft hij de nodige bestuurlijke ervaring opgedaan. Hij weet hoe de hazen lopen binnen de VVD, maar ook daarbuiten.

“Ik ben heel blij met het gestelde vertrouwen en veel zin om met een enthousiaste club mensen aan de slag te gaan!

De kandidatenlijst is samengesteld uit een club mensen waarbij gekozen is voor ervaring in combinatie met vernieuwing en verjonging.

Attje Waal van Seijen is ‘Runner – Up’ op de lijst en heeft al geruime ervaring in de politiek. Op dit moment is ze raadslid in de gemeente De Marne. Nog iemand met de nodige ervaring is huidig VVD raadslid en tevens fractievoorzitter in de gemeente Eemsmond, Lammert Westerhuis. Hij mag de vijfde plaats op de lijst innemen. 

Nieuwe gezichten op de lijst zijn Remko van der Sluis (3) en Berdien Bartelds (4). Remko zet zich momenteel in voor de VVD fractie van Bedum. Hij heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld tot een waardevolle sparringpartner. Berdien is actief in de huidige VVD fractie van De Marne en heeft als voorzitter van de programmacommissie samen met Lammert en enkele andere kandidaten, met veel plezier gewerkt aan het verkiezingsprogramma.

Gerard ten Brink (6) is als fractie assistent actief in de huidige VVD fractie van Winsum. Hij was geruime tijd penningmeester van de VVD afdeling Winsum en stond 4 jaar geleden ook al op de  kandidatenlijst.

Naast de genoemde top 6, zijn we trots op de gehele lijst met 18 kandidaten. 

Met een diversiteit aan kennis en kunde willen de kandidaten zich inzetten voor een gemeente waar het fijn leven, wonen, werken en recreëren is.

De volledige lijst ziet er als volgt uit:

1.  Keijzerswaard, van Stefan   

2 . Waal - van Seijen, Attje                     

3.  Sluis, van der Remko                        

4.  Bartelds, Berdien

5.  Westerhuis, Lammert

6.  Brink, ten Gerard

7.  Meijer, Mario

8 . Vonck, Peter

9.  Meijer, Remt

10. Journée-Schuiling, Sietske

11. Kamp, van der Francis

12. Sijpkens - Luitjens, Anneke

13. Noordam-Huisman, Anita

14. Nienhuis-Roebroek, Annemarie

15. Westerdijk, Willy

16. Brochert, Annelies

17. Blomsma, Hans

18. Hoekzema, Klaas